Ukrainska kvinnors hemligheter

Kvinnor i Ukraina har hemligheter precis som befolkningen i resten av världen. Detta är inget unikt för just dessa personer utan något högst allmänmänskligt. Att tro någonting annat är enbart ett sätt att avhumanisera och exotificera personerna vilket är ett väldigt ofräscht beteende. 
Det är oklart vilka dessa hemligheter som är specifikt för personer i Ukraina skulle vara och med största sannolikheten är det bara nonsens att de skulle finnas. Vad du däremot bör fundera på är vad som får dig tro att personer i Ukraina är dels homogena och dels att de har specifika hemligheter som inga andra har. På vad grundar sig den föreställningen? Som du nog märker säger detta mer om dig än om personerna du på eget bevåg tagit dig rätten att definiera. 
Hemligheter folk har kan vara vad som helst. Allt från någonting de en gång i tiden ljugit om, hur uppriktiga de varit när de påstår sig ha läst en viss bok eller sett en viss film, vilken skostorlek de har, vilken deras favoritfärg är, vilken dryck de ogillar eller vad som helst. Att däremot utgå från att folk har hemligheter i syfte att vara mystiska eller i syfte att vilseleda eller undanhålla information säger tyvärr en hel del om vilken människosyn du har.

med en ukrainsk tjej 


 Folk har hemligheter för det ingår som en del av det sociala samspelet. Alla säger inte alltid vad de tycker om saker och det med all rätt för att det helt enkelt inte är relevant eller angår dem. Detta kallas i dagligt tal för social kompetens. För din egen del borde du vara mer öppen för sakers beskaffenhet och personers varande. Din interaktion borde bygga på nyfikenhet inför att lära känna personerna istället för fördomsfullhet vilket idén om speciella hemligheter bygger på. Personer är sällan så förutsägbara som vissa vill få det att framstå som, det finns alltid någonting som avviker. 
Normen är i sig en myt och det som presenteras i den är just en presentation och ingen representation som folk tenderar att försöka framställa det som. Varje person är unik och du är ingen tankeläsare som kan veta vad en person har för intentioner, tankar, känslor, önskemål eller behov. Därför ska du heller inte försöka låtsas som om saker är på ett annat sätt än de är. Det tjänar ingenting och det enda som sker är att du lurar dig själv, ofrivilligt och på grund av din egna självbevarelse.

Dejtingbyrå för onlinebekantskap med tjejer från Ukraina - http://girl-ukrainian.com


How to Propose for Marriage